Εντοπίστηκε πακέτο με εκρηκτικά στο Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας - Το έστειλαν στον Σόιμπλε

Εντοπίστηκε πακέτο με εκρηκτικά στο Υπ. Οικονομικών της Γερμανίας - Το έστειλαν στον Σόιμπλε

Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο, εξαιτίας ύποπτου πακέτου το οποίο εντοπίστηκε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Το πακέτο περιλαμβάνει εκρηκτικά, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, το ύποπτο πακέτο προριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας σημειώνει πως στα εκρηκτικά συμπεριλαμβάνονται ισχυρές κροτίδες και καλώδια, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιές.

Τα καλώδια του εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν, όταν πέρασαν τις ακτίνες Χ του υπουργείου. Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εκκενώθηκε και το ταχυδρομείο που βρίσκεται πλησίον.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ αποτελεί εθνική αποστολή»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ αποτελεί εθνική αποστολή»

Η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ αποτελεί εθνική αποστολή, είναι εθνική προτεραιότητα, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτή είναι η στιγμή να εργαστούμε για μία πιο αυτόνομη Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE