ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέληξαν για την έκρηξη Αστυνομία και Πυροσβεστική– Ήθελαν να διαλύσουν μια για πάντα την επιχείρηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέληξαν για την έκρηξη Αστυνομία και Πυροσβεστική– Ήθελαν να διαλύσουν μια για πάντα την επιχείρηση

Αστυνομία και πυροσβεστική μετά από τις έρευνες που διενήργησαν στον 1ο όροφο του κτηρίου «Vanezis Ariel Court», επί της λεωφόρου Μακαρίου το οποίο κάηκε ολοσχερώς, κατέληξαν σε συγκριμένα ευρήματα.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι στην είσοδο της εταιρίας τοποθετήθηκε βόμβα υψηλός ισχύος ενώ παράλληλα οι δράστες είχαν περιλούσει το εσωτερικό της με εύφλεκτη ύλη.

Ως εκ τούτου πρώτα εκπυρσοκρότησε η βόμβα με αποτέλεσμα να προκληθεί η ανάφλεξη ολόκληρου του ορόφου όπου στεγαζόταν το ινστιτούτο ομορφιάς. Ζημιές προκλήθηκαν και στον δεύτερο όροφο του κτηρίου. Από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές όπως πεζοί και οδηγοί τόσο από το ωστικό κύμα όσο και από τους υαλοπίνακες και άλλα αντικείμενα τα οποία εκσφενδονίστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου ομορφιάς είχε καταγγείλει στην Αστυνομία το προηγούμενο πρωί, δηλαδή της Πέμπτης (16/3), τον εμπρησμό της κεντρικής της εισόδου στο ίδιο κτήριο.

Με άλλα λόγια οι δράστες φαίνεται να είχαν βάλει στόχο με όποιο κόστος να διαλύσουν την εν λόγω επιχείρηση.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι στο παρόν στάδιο έχουν λάβει συγκεκριμένες καταθέσεις. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνέλεξε τεκμήρια από τη σκηνή και διενεργεί εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ωστικό κύμα κτύπησε όχημα στο οποίο επέβαινε ανήλικο παιδί - Υπέστη κλονισμό ο πατέρας του – VIDEO

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχαν κάψει την είσοδο του ινστιτούτου το βράδυ και το πρωί το ανατίναξαν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες η επιχείρηση μετά την έκρηξη – Αστυνομία και Πυροσβεστική στη σκηνή - VIDEO

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top