Τραγωδία! Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στην Ελλάδα και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία!  Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του στην Ελλάδα και μετά αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πατέρας στην Ελλάδα πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.

Από enikos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE