ΕΛΛΑΔΑ

Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον Αρτέμη Σώρρα!

Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον Αρτέμη Σώρρα!

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Σημειώνεται ότι τυχόν έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Σώρρας αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταδίκη έχει δοθεί παραγγελία εκτέλεσης της απόφασης, οπότε όπου εντοπιστεί αναμένεται να συλληφθεί. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει δηλώσει ως μόνιμη κατοικία του μια διεύθυνση στην Πάτρα, την οποία έχει να επισκεφθεί τρία χρόνια, περιπλέκει τα πράγματα.

Σύμφωνα με το patrastimes, ο μηνυτής είναι πρώην συνεργάτης του Σώρρα ο οποίος τον κατηγορεί ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό, ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος του, Φώτης Λεπίδας, μιλώντας στο «Ε» είχε πει για την υπόθεση: «Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος».

Και είχε συμπληρώσει: «Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Οχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω».

Από  Thetoc,gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top