Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας μαζί με το αυτοκίνητό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον βυθό της θάλασσας μαζί με το αυτοκίνητό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 61χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης αγνοούνταν από τις 14 Οκτωβρίου. Ο επιχειρηματίας από τα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, σχεδόν 5 μήνες αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν στις αρχές την εξαφάνισή του, δυο μέρες αργότερα. Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε, όταν, το πρωί της Παρασκευής 17/3, δύτες έκαναν έρευνα στο λιμάνι της Σούδας κι εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί, σε βάθος περίπου 10 μέτρων. Το όχημα ανασύρθηκε με γερανό, ενώ στο λιμάνι βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικές έρευνες, μέχρι πρότινος, δεν είχαν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα, ο Εισαγγελέας, όμως, με παρέμβασή του, ζήτησε να διεξαχθούν νέες έρευνες από δύτες στο λιμάνι των Χανίων.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου 61χρονου μίλησαν, προ ημερών, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για μια καταστροφική σχέση που είχε ο άνθρωπός τους με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας. Η γυναίκα αυτή, όπως υποστήριξαν, είχε μπει στη ζωή του για τα καλά, τον είχε παρασύρει και τον είχε οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE