Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Αινιγματικός για την προεδρία της Ομόνοιας ο… «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας Τορναρίτης!

Μικρός δήλωνε «άρρωστος» ΑΠΟΕΛίστας ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε ότι μετά τη ξενιτιά στη Ρουμανία και την επιστροφή του στην Κύπρο, έφτασε μία ανάσα από το να αναλάβει την Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, όμως κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Τα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, όπου έζησα αξέχαστες στιγμές. Ζηλεύω τον Πρόδρομο, είναι καθηγητής και θα ήθελα να ήμουν στην θέση του».

Δείτε ΕΔΩ τι είπε για την Ομόνοια 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE