Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο δράστης της επίθεσης στο Ορλί νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο δράστης της επίθεσης στο Ορλί νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών - ΦΩΤΟ

Φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο - Λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει τον άνδρα, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο αεροδρόμιο του Ορλί το πρωί του Σαββάτου να είναι νεκρός έδωσε στη δημοσιότητα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένας εξτρεμιστής μουσουλμάνος γνωστός στις γαλλικές αρχές, να φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο και να κείτεται νεκρός μετά τα πυρά που δέχθηκε από τους Γάλλους αστυνομικούς.

Νωρίτερα, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη στο αεροδρόμιο.

Κατά πληροφορίες μάλιστα ο άνδρας αυτός είχε εμπλακεί και σε ένα περιστατικό με τραυματισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο προάστιο του Σεν Ντενί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΠΑΡΙΣΙ: Χαμός στο αεροδρόμιο Ορλί - Πήγε να πάρει το όπλο στρατιώτη και τον σκότωσαν - ΦΩΤΟ&VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE