Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα για το πού κρύβεται - VIDEO

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα για το πού κρύβεται - VIDEO

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας, βρέθηκε στα Δικαστήρια της Πάτρας, και άσκησε έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Άρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση ενώ έκανε και αίτηση αναίρεσης του μη ανασταλτικού αποτελέσματός της.

Ο κ. Νουλέζας δήλωσε πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως ακούγεται και στο βίντεο από το patrastv.gr, είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί.

«Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του» είπε μεταξύ άλλων.

«Ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται κατά την άποψη μου πολιτικά και υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση νομικής, κοινωνικής οικονομικής και φυσικής τους εξόντωσης... Και σε αυτήν έχουν την προσπάθεια συστρατευτεί και το χρεοκοπημένο πολιτικό και το μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας που τη λεηλάτησε και την έφτασε σε αυτό το σημείο εσχατοσύνης», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα.

Δείτε το βίντεο:

Από cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE