Βαγδάτη: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

Βαγδάτη: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

Ένα φορτηγό παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου στο νότιο τμήμα της πρωτεύουσας του Ιράκ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 17 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 60 άλλοι, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά ενώ βρισκόταν ανάμεσα σε πολλά άλλα αυτοκίνητα που περίμεναν να ελεγχθούν.

Πολλά έπιασαν φωτιά. Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια αυτή, αλλά η επίθεση διαπράχθηκε ενώ οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν τις μάχες με τις ιρακινές δυνάμεις στη δυτική Μοσούλη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE