ΕΛΛΑΔΑ

Έγκυος 18χρονη Ελλαδίτισσα από τον θείο της – Την νάρκωσε με πορτοκαλάδα και την βίασε

Έγκυος 18χρονη Ελλαδίτισσα από τον θείο της – Την νάρκωσε με πορτοκαλάδα και την βίασε

Απίστευτη υπόθεση βιασμού εξετάζουν οι Αρχές της Ελλάδας.

Υπόθεση βιασμού που συνέβη στην Κορινθία αλλά έχει προεκτάσεις λόγω των εμπλεκομένων προσώπων και στην Ηλεία, καταγγέλθηκε την Πέμπτη 30/3 στην Εισαγγελία Αμαλιάδας. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας μιας 18χρονης - σήμερα – κοπέλας που διαμένει στο δήμο Ήλιδας, Δημήτρης Καραγιάννης, υπέβαλε μήνυση για λογαριασμό της σε βάρος του θείου της και πρώτου εξαδέλφου της μητέρας της, για όσα καταγγέλλονται πως συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κορινθία. 

Η μήνυση αφορά σε βιασμό ανηλίκου - ήταν 17 η νεαρή όταν συνέβησαν τα όσα υποστηρίζει - δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή της εξώγαμη συνουσία. 

Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο δράστης ηλικίας 39 ετών, την είχε παρενοχλήσει στο παρελθόν ξανά και την είχε απειλήσει αν αποκάλυπτε το παραμικρό. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα βρέθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας όπου διαμένει ο δράστης με την οικογένειά του, για λόγους υγείας του πατέρα της. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της απουσίας των γονέων της 18χρονης, για να την πλησιάσει. 

Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, της προσέφερε πορτοκαλάδα να πιει – η οποία φαίνεται πως είχε υπνωτικό. Όταν η κοπέλα ξύπνησε ήταν γυμνή στο κρεβάτι και ο φερόμενος δράστης επίσης γυμνός δίπλα της να υποστηρίζει πως έκαναν έρωτα. Η κοπέλα αντέδρασε και εισέπραξε πάλι απειλές από την πλευρά του αν αποκαλύψει το οτιδήποτε. 

Μετά από μερικούς μήνες η κοπέλα διαπίστωσε πως εγκυμονούσε και θέλησε να ενημερώσει το θείο της που της είπε πως στις αρχές του μήνα θα δώσει λύση. 

Προσπάθησε να πείσει την 18χρονη να αποβάλλει κάτι που από φόβο αρνήθηκε. Ο φερόμενος ως δράστης στις 15 Μαρτίου την πλησίασε την κοπέλα που περπατούσε στο δρόμο, με το αυτοκίνητό του και με φιλικά του πρόσωπα. Με τη βία την επιβίβασαν στο όχημα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο Βραχάτι Κορινθίας όπου την απείλησαν να κάνει έκτρωση. 

Η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και πλέον άρον – άρον έφυγαν από το Ζευγολατιό που παρέμεναν λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα, για να επιστρέψουν στο χωριό του δήμου Ήλιδας. 

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα ilialive.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Καραγιάννης, η υπόθεση έχει πολλά ακόμα στοιχεία και παραμέτρους που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 18χρονη εγκυμονούσα κοπέλα.

Από ilialive.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top