Η ζωντανή Barbie που υποστηρίζει πως είναι απολύτως φυσική

Η ζωντανή Barbie που υποστηρίζει πως είναι απολύτως φυσική

Πολλά κορίτσια μεγάλωσαν παίζοντας με τις Barbie τους, όμως υπάρχει μια νεαρή γυναίκα που μοιάζει εκπληκτικά στην κούκλα.

Επιμένει μάλιστα ότι τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα λαμπερά γαλάζια μάτια της είναι απολύτως φυσικά.

Η Yulia Kriger από τη Ρωσία δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, ούτε «πείραξε» ποτέ το εντυπωσιακό χρώμα των ματιών της.

Σύμφωνα με το μοντέλο, πέρα από την επέμβαση στο στήθος της, όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά δικά της χαρακτηριστικά που απλώς φροντίζει να τονίζει με λίγο μέικ απ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

gnmvbar3

gnmvbar4

gnmvbar5

gnmvbar6

gnmvbar7

gnmvbar9

gnmvbar11

gnmvbar12

gnmvbar2

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE