Φρεσκοπαντρεμένη καθηγήτρια βίασε 13χρονο μαθητή της

Φρεσκοπαντρεμένη καθηγήτρια βίασε 13χρονο μαθητή της

Μία προσφάτως παντρεμένη καθηγήτρια στο Μιζούρι των ΗΠΑ έχει προκαλέσει σκάνδαλο στην τοπική κοινωνία.

Η μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, αφού τον πήγε στο σπίτι της, στις 29 Μαρτίου. Στη συνέχεια γδύθηκε, τον έγδυσε και προχώρησαν στη σεξουαλική πράξη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια, η 37χρονη καθηγήτρια, έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον 13χρονο μαθητή, καθώς και σε άλλους δύο 14χρονους.

Η καθηγήτρια δούλευε στο σχολείο από το 2010 και πλέον κατηγορείται για βιασμό πρώτου βαθμού, ενώ της έχει απαγορευθεί δια παντώς η οποιαδήποτε επαφή με το 13χρονο ή την οικογένειά του.

Amanda Schweitzer is thought to have two children of her own

Amanda Schweitzer has been put on 'admin leave' from her

Aπό Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE