Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Αργεντινός σταρ τράβηκε πάνω του τα φώτα, στη νίκη επί της Σεβίλλης.
Πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε μια ακόμη νίκη.
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση πάντως, ήταν ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει στο ένα από τα δύο γκολ.
Κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση κάτω από το μάτι, ο Μέσι θέλησε να στηρίξει την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την κατασκευή της πρώτης κλινικής στη Βαρκελώνη κατά του παιδικού καρκίνου.
Με αυτή την κίνησή του, αλλά και με το διαφημιστικό που γύρισε έκανε το πρώτο βήμα, ώστε ο κόσμος να μάθει τον αγώνα που γίνεται.
To celebrate the goal, #Messi made a gesture as if putting on war paint! See why! #paralosvalientes #FCBSevilla pic.twitter.com/g6LskIjvwy
— FC Barcelona (@FCBarcelona) April 5, 2017
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις