ΜΕΞΙΚΟ: Κατάρρευσε parking και σκότωσε έξι ανθρώπους

ΜΕΞΙΚΟ: Κατάρρευσε parking και σκότωσε έξι ανθρώπους

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε υπό κατασκευή χώρος στάθμευσης στο Μεξικό συνθλίβοντας εργαζόμενους, ανέφεραν οι μεξικανικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι παγιδευμένοι στα συντρίμμια του εργοταξίου, στο δυτικό τμήμα της μεξικανικής πρωτεύουσας, δήλωσε ο Ραούλ Εσκιβέλ, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, μιλώντας σε μεξικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Βίντεο και φωτογραφίες που μετέδωσαν μεξικανικά ΜΜΕ εικονίζουν πυροσβέστες και τραυματιοφορείς να ανασύρουν παγιδευμένους εργαζόμενους από τα συντρίμμια, κάτω από τεράστιες πλάκες από μπετόν.

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε την υποχώρηση των πλακών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.