LIFESTYLE

Στο #Survivor «εκτάκτως» αυτή την Κυριακή η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης

Στο #Survivor «εκτάκτως» αυτή την Κυριακή η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης

Πάσχα με Survivor φαίνεται πως θα κάνει το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο! Και αφού το ριάλιτι "πετάει" στην τηλεθέαση γιατι να μην ξεκινήσει και μια νέα εκπομπή. Άλλωστε αυτό ισχύει και στο κανάλι του Τούρκου παραγωγού με την εκπομπή "Survivor magazinο" καθημερινά με αποσπάσματα μάλιστα που δεν προβάλλονται στο παιχνίδι επιβίωσης.

Εδώ και λίγα 24ωρα η Ελεονώρα Μελέτη ζει το Survivor από κοντά, καθώς την Παρασκευή, όταν και επισημοποιήθηκε η συνεργασία της με το ΣΚΑΪ ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την υπεύθυνη προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν την Ελεονώρα να κάνει καθημερινή εκπομπή με θέμα το… Survivor και να κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα μετά το Πάσχα. Όόπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ κάνουν την έκπληξη με μια έκτακτη εκπομπή την Κυριακή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η εκπομπή της #Survivor – αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη – θα κάνει πρεμιέρα, με μια έκτακτη εκπομπή, την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου στις 20:50 στον ΣΚΑΪ.

Η είδηση εδώ και λίγη ώρα επιβεβαιώνεται και από το επίσημο πρόγραμμα του σταθμού καθώς και η διάρκειά της που φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη. Συγκερκιμένα, βάση προγράμματος το επόμενο πρόγραμμα του σταθμού ξεκινάει στις 02:45.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα αποτελέσουν και οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο παίκτης των «Διάσημων» που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο.

Όσο για τη συνέχεια της εκπομπής #Survivor, στην κανονική ροή του σταθμού σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα είναι στις 16:00 κάτι που φαίνεται ότι θα ισχύσει και στο κανάλι του Sigma στην Κύπρο

Το #Survivor θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 16:00 και μας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, αποκαλύψεις και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με τους… Survivors που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη μικρή οθόνη αλλά και στις ζωές μας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top