ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ - VG NEWS: «Επιβεβαιώνω ότι το κορίτσι επανενώθηκε με τον πατέρα της» - Στα κατεχόμενα η μητέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ - VG NEWS: «Επιβεβαιώνω ότι το κορίτσι επανενώθηκε με τον πατέρα της» - Στα κατεχόμενα η μητέρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήδη βρίσκεται με τον Νορβηγό πατέρα της η 4χρονη απαχθείσα. Αυτό δήλωσε λίγο πριν τη 01:00 το μεσημέρι (27/04) στο VG NEWS ο δικηγόρος του.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο Μόρτεν Ένγκεσμπακ ανέφερε στη νορβηγική ενημερωτική ιστοσελίδα: «Ο πελάτης μου δηλώνει ότι έχει επανανενωθεί με την κόρη του και είναι καλά. Πέραν απ΄ αυτό δεν μπορώ να κάνω άλλο σχόλιο για την υπόθεση».

Στο δημοσίευμα του VG News αναφέρεται ότι ο δικηγόρος ήταν λίγο διστακτικός πριν κάνει τη σχετική τοποθέτηση.

Στο μεταξύ, ο Έσπεν Λι που είχε εμπλακεί στην φερόμενη απόπειρα απαγωγής της μικρής πριν από λίγους μήνες, διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με την εν λόγω υπόθεση.Ο Λι όπως έγραφε τότε το ThemaOnline ήταν παλιά μισθοφόρος και εισπράκτορας στη Νορβηγία και είχε συλληφθεί στην Κύπρο κατόπιν πληροφόρησης από την Interpol που τον ήθελε να σχεδιάζει  την απαγωγή της μικρής.

Εξάλλου, μέσω κατεχομένων φέρονται να έχουν διαφύγει οι δράστες της απαγωγής της 4χρονης Μαρί-Ελένης.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε και άρχισε έρευνες με στόχο τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Πλέον όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχουν διαφύγει στις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές.

Μάλιστα, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Κύπρια μητέρα της 4χρονης έχει κάνει παραστάσεις μέσω του δικηγόρου της στις «αρχές» των κατεχομένων. 

*Στη φωτογραφία, το δημοσίευμα του VG News για την 4χρονη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top