ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση 49χρονη Ολλανδή

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση 49χρονη Ολλανδή

Την οκταήμερη κράτηση 49χρονης από την Ολλανδία ενέκρινε την Τρίτη 2/5 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε σχέση με την απαγωγή της 4χρονης Μαρί Ελέν, στη Λευκωσία, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 27/4/2017 έξω από νηπιαγωγείο που φοιτούσε η μικρή, στην Οδό Δασουπόλεως στην Λευκωσία.

Οπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, η ύποπτη κατονομάστηκε από τον οδηγό ταξί, ο οποίος ήδη κρατείται από την Αστυνομία, ότι κατόπιν τηλεφωνήματος της στις 26/4/2017, του πρότεινε να διενεργήσει κούρσα στην Λευκωσία για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με την κατάθεση του, αφού διανυκτέρευσε στο σπίτι της υπόπτου, το πρωί της 27/4/2017 με την τηλεφωνική καθοδήγηση άγνωστου άνδρα, μετέβη στην περιοχή που βρίσκεται το κτίριο της Cyta στην Ακρόπολη, Λευκωσίας, όπου παρέλαβε ένα άντρα αλλοδαπής καταγωγής ηλικίας περίπου 50 ετών μαζί με ένα κοριτσάκι 4-5 ετών, και τους μετέφερε σε κτηνοτροφική περιοχή στο Τσέρι.

Εγκρίνοντας το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση οκτώ ημερών, το Δικαστήριο ανέφερε ότι τυχόν απόλυση της ύποπτης θα δυσχεράνει το ανακριτικό έργο καθότι μπορεί να επηρεαστούν μάρτυρες, να καταστραφούν τεκμήρια, να διαφύγει στο εξωτερικό ή στις μη ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top