«Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την…» -To χούφτωμα του Μάριου Πρίαμου στην Σάρα είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα! VIDEO

«Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την…» -To χούφτωμα του Μάριου Πρίαμου στην Σάρα είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα! VIDEO

Μπορεί η παίκτρια των Μαχητών να εκνευρίστηκε προς στιγμή, αλλά το αποτέλεσμα την χαροποίησε...

Η Σάρα Εσκενάζυ στο επεισόδιο της Κυριακής, 7-5, εκνευρίστηκε όταν ο Μάριος Πρίαμος πριν την τελική της αναμέτρηση στο αγώνισμα του επάθλου του φαγητού με την Βαλαβάνη την χούφτωσε.  Τότε ήταν που είδαμε την ήρεμη και πάντα χαρούμενη παίκτρια των Μαχητών να εκνευρίζεται. 

Φυσικά μετά το χούφτωμα η Σάρα χάρισε στην ομάδα της την πολυπόθητη νίκη και ο Μάριος Πρίαμος ακολουθώντας τις νουθεσίες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα με την θρυλική ατάκα «Χούφτωστην, χούφτωστην…» στην ταινία "Κάτι κουρασμένα παλικαριά" πρέπει να το καλοσκεφτεί αν θα το ξανακάνει στο μέλλον. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής και τη στιγμή που η Σάρα τα «παίρνει»: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.