Έθαψαν ζωντανή 19χρονη κοπέλα - VIDEO σοκ από τη διάσωσή της!

Έθαψαν ζωντανή 19χρονη κοπέλα - VIDEO σοκ από τη διάσωσή της!

Φριχτές εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας μια 19χρονη κοπέλα, την Κουσμπού Κατούν, να προσπαθεί να βγει από έναν λάκκο στον οποίο την έθαψαν ζωντανή στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, καθώς η 19χρονη γυρνούσε από τα μαγαζιά, 3 άνδρες την χτύπησαν και την πέταξαν σε έναν βαθύ λάκκο. Την έθαψαν εκεί και την άφησαν να πεθάνει.

Ο πατέρας της 19χρονης, Μουχάμαντ Αζίντ Ανσάρι, μαζί με τη μητέρα της, Σαντζάνα Κατούν, ανησύχησαν που η κόρη τους δεν γύρισε σπίτι και άρχισαν να την ψάχνουν. Τελικά, ο πατέρας της κοπέλας παρατήρησε σε ένα σημείο ενός χωραφιού ότι το χώμα ήταν στοιβαγμένο και υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Άρχισε να σκάβει με μανία και φώναξε κι άλλους συγχωριανούς να βοηθήσουν. Τότε, είδε την κόρη του κάτω από την επιφάνεια της γης, σχεδόν λιπόθυμη. Το κορίτσι ήταν δυο ώρες θαμμένο και ασφυκτιούσε. Λίγο ακόμα και θα είχε σκάσει.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν να σκάβουν ασταμάτητα για να σώσουν τη νεαρή κοπέλα. Ρίχνουν πάνω της νερό για να την καθαρίσουν, εκείνη, όμως, δεν μπορεί να συνέλθει. Οι άνδρες προσπαθούν μανιωδώς να την ελευθερώσουν. Ένας από αυτούς βγάζει συντρίμμια από το στόμα της.

Τελικά, η κοπέλα ελευθερώθηκε και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ σε κοντινό νοσοκομείο. «Με πέταξαν μέσα και προσπάθησαν να με θάψουν ζωντανή για να με σκοτώσουν» είπε στην κατάθεσή της.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, τον Αμίτ Σαν, επιχειρηματία της περιοχής, καθώς και 2 συνεργούς του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας της 19χρονης δεν ήθελε να παραχωρήσει το χωράφι του στην κατασκευαστική του Αμίτ Σαν κι εκείνος χρησιμοποίησε την κόρη του ως μέσο πίεσης κι απειλής. «Αυτό έχει ξανασυμβεί, ο Αμίτ έχει απειλήσει στο παρελθόν τον Ανσάρι πολλές φορές» είπε μάρτυρας στην αστυνομία.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE