ΚΥΠΡΟΣ: «Φοβούνται» να δώσουν στοιχεία σε εκτιμητές οι Κύπριοι - Προβλήματα με τις εκτιμήσεις ακινήτων στο νησί

ΚΥΠΡΟΣ: «Φοβούνται» να δώσουν στοιχεία σε εκτιμητές οι Κύπριοι - Προβλήματα με τις εκτιμήσεις ακινήτων στο νησί

Πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζονται από την άρνηση συνεργασίας πολιτών με εκτιμητές ακινήτων αλλά και τις τράπεζες στην Κύπρο.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ανάγκη εξεύρεσης μιας «κοινής γλώσσας» μεταξύ τραπεζών και εκτιμητών ακινήτων αλλά και να δοθεί περισσότερη έμφαση στην επεξήγηση της ανάγκης συλλογής στοιχείων από πολίτες και τα θετικά αποτελέσματα που έχει σε αυτούς, τονίστηκε σε γεύμα εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE