ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μας τα «χαλάει» ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μας τα «χαλάει» ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη που σταδιακά υποχωρεί.

Το απόγευµα της Παρασεκυής 9/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 και τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια παράλια παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, και στα νότια και τοπικά στα δυτικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση . Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 10/6, µετά τη διάλυση της χαµηλής νέφωσης και τοπικής αραιής οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Κατά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια πολύ ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια και νοτιοδυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό και ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα νότια και βόρεια παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 11/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την ∆ευτέρα 12/6, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις

Την Τρίτη 13/6, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top