ΑΚΕΛ: «Όλα ανοιχτά με την υποψηφιότητα Σπανού»

ΑΚΕΛ: «Όλα ανοιχτά με την υποψηφιότητα Σπανού»

Δεν έφτανε που η υποψηφιότητα του κ. Σπανού ως τέτοια είχε δυσκολίες για να πείσει την βάση του κόμματος, ήρθε η συνέντευξη του στο Sigma την περασμένη Παρασκευή (9/6) η οποία πυροδότησε νέες αντιδράσεις με αποτέλεσμα το ΑΚΕΛ να αποφασίσει αναστολή της συζήτησης στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις.

Του Τάσου Χριστοδούλου 

Η  Εζεκία Παπαϊωάννου αποφάσισε όπως αναστείλει την συζήτηση στις Κ.Ο.Β ωσότου συνομολογηθεί μεταξύ των δυο «σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης» δηλαδή ένα κοινό πλαίσιο αρχών.

Αφορμή για τις αναταράξεις αποτέλεσε η αναφορά του κ. Σπανού για λιγότερο κράτος – μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη – και ο χαρακτηρισμός του στα κόμματα ως κακοήθεις κύτταρα της δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν ακόμη δημιουργηθούν οι συγκεκριμένοι τριγμοί στο ΑΚΕΛ, κομματική πηγή μας σημείωνε ότι «τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο με την υποψηφιότητα του» και ότι «όλα είναι ανοιχτά».

«Εάν τα μηνύματα στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις δεν είναι ενθαρρυντικά μέχρι το τέλος Ιουνίου τότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμη και απόσυρση της στήριξης προς το όνομα του», μας ανέφερε.

Μια τέτοια εξέλιξη ωστόσο θα πλήξει ακόμη περισσότερο την ηγεσία του ΑΚΕΛ η οποία στήριξε και στηρίζει ακόμη τον κ. Σπανό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE