ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΣΚΑ: Φυλάκιση 15 χρόνων στον Αλεξάνδρου– Χαμός στο δικαστήριο – «Γελοία η απόφαση» - Υπέστη σοκ η αρραβωνιαστικιά – Φώναζε η μητέρα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΣΚΑ: Φυλάκιση 15 χρόνων στον Αλεξάνδρου– Χαμός στο δικαστήριο – «Γελοία η απόφαση» - Υπέστη σοκ η αρραβωνιαστικιά – Φώναζε η μητέρα

Ταρακούνησε όλη την οικογένειά του το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στον Παναγιώτη Αλεξάνδρου από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας για την υπόθεση της Ντανιέλα Ρόσκα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου που αποφάσισε να επιβάλει 15ετή φυλάκιση στον Αλεξάνδρου, μέλη της οικογένειας του Αλεξάνδρου αντέδρασαν πολύ έντονα. Ο δε δικηγόρος του Γιώργος Γεωργίου έκανε λόγο για «γελοία απόφαση».

Η μητέρα του Αλεξάνδρου μιλούσε σε έντονο ύφος λέγοντας πως είναι «ντροπή» να επιβάλλεται τέτοια ποινή. Τα είχε και με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας.

Άλλος συγγενής του καταδικασθέντα αναφώνησε: «Και ο Χριστός έτσι καταδικάστηκε».

Η δε αρραβωνιαστικιά του Αλεξάνδρου μόλις άκουσε ότι ο πατέρας του παιδιού της καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση αναστατώθηκε. Αρχικά φανέρωσε την έκπληξή της, στη συνέχεια έκλαιγε και έτρεμε, ενώ λίγες στιγμές αργότερα αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν για την υπόθεση, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Ο Αλεξάνδρου επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και ανήλικο τέκνο - Στις 13 Ιουνίου ακούει την ποινή του

Στις 9 Ιουνίου η αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Παναγιώτη Αλέξανδρου για τον φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Η ποινή του Αλεξάνδρου θα εκπλήξει - Η στάση των συγγενών του στο άκουσμα της καταδίκης για ανθρωποκτονία

Υπόθεση Ντανιέλα Ρόσκα: Ένοχος στην κατηγορία για ανθρωποκτονία ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Η αντεξέταση του Pelov, το GPS στο αυτοκίνητο της Ρόσκα και τα τηλεφωνήματα με τον συνεργό

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top