Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Λιλλήκα

Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Λιλλήκα

Στην δημοσιοποίηση του ονόματος που αναλαμβάνει ρόλο εκπροσώπου Τύπου στο επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα, για τις Προεδρικές Εκλογές του ’18, προχώρησε η Συμμαχία Πολιτών.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και στέλεχος επιχειρήσεων Κωνσταντίνο Ζένιο.

Σε σύντομο βιογραφικό που παρέθεσε το κόμμα ο κ. Ζένιος, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Σόφιας με μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και στη Διοίκηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα  στην Αθήνα, καθώς επίσης και ως καθηγητής σε Κυπριακό κολλέγιο.

Διετέλεσε αρχισυντάκτης  στον Ραδιοσταθμό ΑΣΤΡΑ, στο Ράδιο Πρώτο και στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα .

Τελευταία του ενασχόληση με τα ΜΜΕ ήταν η συνεργασία του με τον Ραδιοσταθμό Άστρα  που έληξε τον περασμένο Μάιο.

Η θητεία του στα ΜΜΕ περιλαμβάνει υπεύθυνα πόστα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα με εξειδίκευση στο πολιτικό κυρίως ρεπορτάζ.

Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτης - Διευθυντής εταιρείας παροχής υπηρεσιών Μάρκετινγκ και στρατηγικής επικοινωνίας για εταιρείες και οργανισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις: