Νέα Υόρκη: Δεκάδες τραυματίες από μονοξείδιο του άνθρακα - Πυρκαγία σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Νέα Υόρκη: Δεκάδες τραυματίες από μονοξείδιο του άνθρακα - Πυρκαγία σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Στο σημείο αυτή τη στιγμή έχουν σπεύσει ισχυρές μονάδες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα αλλά και μονάδα της αντιτρομοκρατικής καθώς υπήρχαν αναφορές για ύποπτο πακέτο.

SHARE IT

PrivacyBadger has replaced this AddThis button.
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Νέας Υόρκης από την οποία υπήρξε διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα. Από την διαρροή αντιμετώπισαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα 35 άνθρωποι οι οποίοι διακομίσθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. 

Το διαμέρισμα στο οποίο προκλήθηκε η πυρκαγιά βρίσκεται σύμφωνα με τοπικά μέσα πολύ κοντά στον Πύργο Freedom στο κέντρο του Μανχάταν. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα ενώ ειδική ομάδα της αντιτρομοκρατικής κλήθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες για ύποπτο δέμα έξω από το κτίριο. 

 

Από ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων. Την ίδια ώρα, η Άμεση Δημοκρατία αναδεικνύεται στον μεγάλο άγνωστο της εξίσωσης, με τις τέσσερις έδρες της να έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν, όχι μόνο τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τις πολιτικές ισορροπίες, που θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE