AΡΓΑΚΑ: Πυροβολισμοί σε γαμήλιο πάρτι – Επενέβη η Αστυνομία

AΡΓΑΚΑ: Πυροβολισμοί σε γαμήλιο πάρτι – Επενέβη η Αστυνομία

Μπαλωθιές σε γαμήλιο πάρτι στην Αργάκα της Πάφου προκάλεσαν την επέμβαση της Αστυνομίας στην υπόθεση η οποία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου και στην έκδοση εντάλματος για δεύτερο.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ προ 15 περίπου ημερών σε γαμήλιο πάρτι στο εν λόγω χωριό, είχαν πέσει ριπές από αυτόματο όπλο στον αέρα καθώς επίσης και από πιστόλι.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των υπόπτων. Πρόκειται για έναν 39χρονο ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό και φέρεται να ήταν το πρόσωπο που πυροβολούσε στον αέρα με το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3.

Η Αστυνομία σε έλεγχο που διενήργησε στο σπίτι του παρουσία της συζύγου του εντόπισε το αυτόματο πυροβόλο όπλο όχι όμως τις σφαίρες. Ο ίδιος αναμένεται να συλληφθεί μόλις επιστρέψει στην Κύπρο.

Παράλληλα για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος όπου στο σπίτι του βρέθηκε ένα από τα δυο συλλεκτικά πιστόλια που φέρεται να κατέχει νόμιμα. Για το πιστόλι που δεν εντοπίστηκε δήλωσε ότι δεν θυμάται που το έχει αφήσει ισχυρισμοί οι οποίοι διερευνώνται. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE