Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Μπορεί πριν τον αγώνα να ήταν έτοιμη για να φορέσει το κολιέ της ασυλίας, αλλά όπως φαίνεται υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Στο επεισόδιο του survivor της Δευτέρας, 26/6, σύμφωνα με το τρέιλερ θα δούμε την δεύτερη ασυλία και αποχώρηση. Το σημερινό αγώνισμα είναι ένα αγώνισμα ισορροπίας, όπου οι παίκτες θα είναι πάνω σε έναν κορμό που γυρνάει και θα χάσει ο παίκτης που θα πέσει πρώτος στην πισίνα.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τον κολιέ, να κερδίσει δηλαδή την δεύτερη ατομική ασυλία;

Μάλιστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέφτει άσχημα και τραυματίζει ξανά το πόδι της με αποτέλεσμα να την δούμε να πονά αφόρητα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να τρέχει να την βοηθήσει!



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE