Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Μπορεί πριν τον αγώνα να ήταν έτοιμη για να φορέσει το κολιέ της ασυλίας, αλλά όπως φαίνεται υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Στο επεισόδιο του survivor της Δευτέρας, 26/6, σύμφωνα με το τρέιλερ θα δούμε την δεύτερη ασυλία και αποχώρηση. Το σημερινό αγώνισμα είναι ένα αγώνισμα ισορροπίας, όπου οι παίκτες θα είναι πάνω σε έναν κορμό που γυρνάει και θα χάσει ο παίκτης που θα πέσει πρώτος στην πισίνα.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τον κολιέ, να κερδίσει δηλαδή την δεύτερη ατομική ασυλία;

Μάλιστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέφτει άσχημα και τραυματίζει ξανά το πόδι της με αποτέλεσμα να την δούμε να πονά αφόρητα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να τρέχει να την βοηθήσει!



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE