Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Τραυματίζεται η Βαλαβάνη στο δύσκολο αγώνισμα της Δευτέρας! - VIDEO

Μπορεί πριν τον αγώνα να ήταν έτοιμη για να φορέσει το κολιέ της ασυλίας, αλλά όπως φαίνεται υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Στο επεισόδιο του survivor της Δευτέρας, 26/6, σύμφωνα με το τρέιλερ θα δούμε την δεύτερη ασυλία και αποχώρηση. Το σημερινό αγώνισμα είναι ένα αγώνισμα ισορροπίας, όπου οι παίκτες θα είναι πάνω σε έναν κορμό που γυρνάει και θα χάσει ο παίκτης που θα πέσει πρώτος στην πισίνα.

Ποιος θα καταφέρει να πάρει τον κολιέ, να κερδίσει δηλαδή την δεύτερη ατομική ασυλία;

Μάλιστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέφτει άσχημα και τραυματίζει ξανά το πόδι της με αποτέλεσμα να την δούμε να πονά αφόρητα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να τρέχει να την βοηθήσει!



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE