ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε η 69χρονη Λένια Αντωνιάδου ύστερα από άνιση μάχη - Θλίψη στον Κυπριακό Αθλητισμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε η 69χρονη Λένια Αντωνιάδου ύστερα από άνιση μάχη - Θλίψη στον Κυπριακό Αθλητισμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η είδηση της απώλειας της Λένιας Αντωνιάδου που απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών, ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με μεγαλείο ψυχής τον τελευταίο χρόνο, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού και του Ολυμπιακού Κινήματος στην Κύπρο, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Η εκλιπούσα, αφιέρωσε τη ζωή της στον Αθλητισμό, την Παιδεία και την αγαπημένη της πόλη την Αμμόχωστο, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην κυπριακή κοινωνία», προσθέτει.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στους οικείους της εκλιπούσας.
 
Σημειώνεται ότι αντιπροσωπεία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ στην κηδεία της Λένιας Αντωνιάδου που θα τελεστεί την Τρίτη 27/6, στις 14:00, από τον ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.
 
Όπως αναφέρει η ΚΟΕ, η Λένια Αντωνιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο, συνεισφέροντας στα κοινά με προσφορά σε πάρα πολλά Σωματεία, Ομοσπονδίες και Οργανώσεις. Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της Λέσχης Lions Αμμοχώστου «Αρσινόη», Πρόεδρος της γυναικείας οργάνωσης του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου «Πρωτοπορία», ενώ παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της, ενεργό μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου.
 
Προσθέτει ότι έντονη και αξιοσημείωτη υπήρξε η εμπλοκή της στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, με ιδιαίτερη αγάπη τα ναυταθλήματα. Διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Δ.Σ. του Ν.Ο.Αμμοχώστου, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανό-Καγιάκ, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ.
 
«Τίμησε με την παρουσία της στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, την ίδια την Ολυμπιακή Επιτροπή και υπήρξε μια προσωπικότητα που πάντοτε είχε καθοριστική συμβολή στη λήψη θετικών αποφάσεων για το καλό του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού. Για το έργο της αυτό τιμήθηκε από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την πολύχρονη προσφορά της στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου», καταλήγει η ΚΟΕ, στην ανακοίνωση της.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top