Δικαίωση για Αναστασιάδη: Τα παίρνει «χοντρά»…

Δικαίωση για Αναστασιάδη: Τα παίρνει «χοντρά»…

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άγγελο Αναστασιάδη στη δικαστική διαμάχη με την ΑΕΛ και καλεί τους «βυσσινί» να του καταβάλλουν το ποσό των 52.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση αναφορικά με την προσφυγή του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη κατά την ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ’ αριθμόν 389/2017 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αριθμός απόφασης 12/2017: Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν, κατά πλειοψηφία, την υπό κρίση έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Αναγνωρίζει ως άκυρη την από 2/11/2016 εξώδικη καταγγελία της καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητης ΠΑΕ.

Υποχρεώνει την καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητη ΠΑΕ να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εκκαλούντα προπονητή το συνολικό ποσό των πενήντα δύο χιλιάδων διακοσίων τριάντα επτά και 0,89 ευρώ (52.237,89 €) νομιμοτόκως από την κοινοποίηση της προσφυγής και μέχρι τη πλήρη εξόφληση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE