«Παραδίδουν μαθήματα ήθους»!

«Παραδίδουν μαθήματα ήθους»!

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών σχετικά με το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ Λύσης και την κίνηση του παίκτη της ομάδας, Ηλία Βαττή.

Αναλυτικά

«Οι ομάδες τις Β κατηγορίας παραδίδουν μαθήματα ήθους…….

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα , το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ Πανίκου Μιχαήλ και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΣΙΛ προς τον ποδοσφαιριστή μας Ηλία Βαττή , είναι αυτό που θα μείνει από το παιχνίδι.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε επευκαιρεία του συγκεκριμένου συμβάντος ότι ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει, και αυτό γίνετε πράξη κατά επανάληψη.

Ευχόμαστε στη προσφυγική ομάδα του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ που δίνει το δικό της αγώνα για επιβίωση παράλληλα με τη δική μας στη προσφυγιά καλή συνέχεια».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE