«Παραδίδουν μαθήματα ήθους»!

«Παραδίδουν μαθήματα ήθους»!

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών σχετικά με το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ Λύσης και την κίνηση του παίκτη της ομάδας, Ηλία Βαττή.

Αναλυτικά

«Οι ομάδες τις Β κατηγορίας παραδίδουν μαθήματα ήθους…….

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα , το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ Πανίκου Μιχαήλ και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΣΙΛ προς τον ποδοσφαιριστή μας Ηλία Βαττή , είναι αυτό που θα μείνει από το παιχνίδι.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε επευκαιρεία του συγκεκριμένου συμβάντος ότι ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει, και αυτό γίνετε πράξη κατά επανάληψη.

Ευχόμαστε στη προσφυγική ομάδα του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ που δίνει το δικό της αγώνα για επιβίωση παράλληλα με τη δική μας στη προσφυγιά καλή συνέχεια».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE