ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερα ματς, σούπερ αποδόσεις, πολλές επιλογές στη Bet on Alfa

Τέσσερα ματς, σούπερ αποδόσεις, πολλές επιλογές στη Bet on Alfa

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 10η αγωνιστική στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Όλη η ημερινή δράση παίζει στη Bet on Alfa, όπου μπορείτε να παίξετε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ και να πάρετε το διπλό μπόνους, τόσο με την εγγραφή σας στο www.betonalfa.com.cy, όσο και με την πρώτη σας κατάθεση.

Το σημερινό πρόγραμμα όσον αφορά το κυπριακό πρωτάθλημα περιλαμβάνει στις 18:00 τους αγώνες Απόλλωνας-Δόξα και Πάφος-Άρης, στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Νέα Σαλαμίνα και στις 20:00 το Ερμής-ΑΕΛ.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη προβάλλει ο Απόλλωνας στο εντός έδρας ματς του με τη Δόξα με απόδοση 1.25. Το διπλό της Δόξας έχει απόδοση 10.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 5.30. Στο 1.50 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.30 του under 2.5 goals, ενώ στο 1.95 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 1.65 έχει η Πάφος στο εντός έδρας ματς με τον Άρη. Στο 5.00 είναι η απόδοση για το διπλό του Άρη και στο 3.50 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.80 είναι η απόδοση του goal-goal και του over 2.5 goals, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση του under 2.5 goals.

Στο Μακάρειο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός και η Νέα Σαλαμίνα σε ένα ισορροπημένο ματς από πλευράς αποδόσεων. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι στο 2.65, η νίκη της Νέας Σαλαμίνας στο 2.45 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.10, το under 2.5 goals 1.60, ενώ στο 1.90 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η ΑΕΛ έχει απόδοση 1.90 για να φύγει με το διπλό από το ΓΣΖ κόντρα στον Ερμή που έχει απόδοση για να κερδίσει το ματς 3.85, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.20 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals, στο 1.55 για το under 2.5 goals, ενώ απόδοση 2.00 έχει η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα τέσσερα σημερινά ματς του κυπριακού πρωταθλήματος στο www.betonalfa.com.cy. Δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και να παίξετε κυπριακό πρωτάθλημα πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top