Ξανά «γάμος» Κρίστιανσεν με Γιαννιώτα;

Ξανά «γάμος» Κρίστιανσεν με Γιαννιώτα;

Σε προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του σε σύλλογο του εξωτερικού βάζει πλέον ο Γιάννης Γιαννιώτας, από την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μπεσνίκ Χάσι για τον Ολυμπιακό της περιόδου 2017-18.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca – SL.gr, ο άλλοτε τεχνικός του στον ΑΠΟΕΛ και νυν κόουτς της Λιντς Τόμας Κρίστιανσεν, μπήκε στην μεταγραφική «πρίζα» από την στιγμή που πληροφορήθηκε πως ο 24χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι πιθανόν να μείνει ελεύθερος.

Ο Δανός κόουτς έχει να λέει τα καλύτερα για τον Γιαννιώτα, δεδομένου πως οι δύο τους είχαν μια άριστη συνεργασία στον ΑΠΟΕΛ που συνοδεύτηκε από ευρωπαϊκές διακρίσεις.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

BEST OF TOTHEMAONLINE