Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο ο Σανγκόϊ στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της Νέας Σαλαμίνας. Είναι η πιο ηχηρή μετεγγραφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με τον «επαναπατρισμό» του Αργεντινού άσου στα γήπεδα. Ρίχνουν ματιές και Απολλωνίστες, αλλά και υποστηρικτές άλλων ομάδων.

Αν παίξει λίγη μπάλα, απ’ αυτήν που ξέρει το «αλάνι», τότε θα τραβά κάμποσο κόσμο στα παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Άμα ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες ο παίχτης, τότε θα τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή, οι διοικούντες τη Σαλαμίνα.

Όπως έλεγε χθες ο Γιώργος Καζαμίας, φανέλες (χρώματος μαύρου) του Σανγκόϊ, έχουν αγοράσει και μερικοί Απολλωνίστες…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE