Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο ο Σανγκόϊ στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της Νέας Σαλαμίνας. Είναι η πιο ηχηρή μετεγγραφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με τον «επαναπατρισμό» του Αργεντινού άσου στα γήπεδα. Ρίχνουν ματιές και Απολλωνίστες, αλλά και υποστηρικτές άλλων ομάδων.

Αν παίξει λίγη μπάλα, απ’ αυτήν που ξέρει το «αλάνι», τότε θα τραβά κάμποσο κόσμο στα παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Άμα ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες ο παίχτης, τότε θα τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή, οι διοικούντες τη Σαλαμίνα.

Όπως έλεγε χθες ο Γιώργος Καζαμίας, φανέλες (χρώματος μαύρου) του Σανγκόϊ, έχουν αγοράσει και μερικοί Απολλωνίστες…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE