Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο ο Σανγκόϊ στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της Νέας Σαλαμίνας. Είναι η πιο ηχηρή μετεγγραφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με τον «επαναπατρισμό» του Αργεντινού άσου στα γήπεδα. Ρίχνουν ματιές και Απολλωνίστες, αλλά και υποστηρικτές άλλων ομάδων.

Αν παίξει λίγη μπάλα, απ’ αυτήν που ξέρει το «αλάνι», τότε θα τραβά κάμποσο κόσμο στα παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Άμα ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες ο παίχτης, τότε θα τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή, οι διοικούντες τη Σαλαμίνα.

Όπως έλεγε χθες ο Γιώργος Καζαμίας, φανέλες (χρώματος μαύρου) του Σανγκόϊ, έχουν αγοράσει και μερικοί Απολλωνίστες…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE