Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Που είστε ακόμη, αν ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» ο Σανγκόϊ…

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο ο Σανγκόϊ στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της Νέας Σαλαμίνας. Είναι η πιο ηχηρή μετεγγραφή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν ασχολούνται μόνο οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με τον «επαναπατρισμό» του Αργεντινού άσου στα γήπεδα. Ρίχνουν ματιές και Απολλωνίστες, αλλά και υποστηρικτές άλλων ομάδων.

Αν παίξει λίγη μπάλα, απ’ αυτήν που ξέρει το «αλάνι», τότε θα τραβά κάμποσο κόσμο στα παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Άμα ξεκινήσει να «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες ο παίχτης, τότε θα τρίβουν τα χέρια τους για την επιλογή, οι διοικούντες τη Σαλαμίνα.

Όπως έλεγε χθες ο Γιώργος Καζαμίας, φανέλες (χρώματος μαύρου) του Σανγκόϊ, έχουν αγοράσει και μερικοί Απολλωνίστες…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE