Δεν έφυγε τζάμπα ο Γουίλερ…

Δεν έφυγε τζάμπα ο Γουίλερ…

Πήρε ένα ποσό ο Απόλλωνας για να αφήσει ελεύθερο τον Χρήστο Γουίλερ. Πίεσε κι ο ίδιος ο παίχτης, να μην πάει ξανά δανεικός.

Ήταν φυσιολογικό να… λειτουργήσει έτσι ο 20χρονος αριστερός, από τη στιγμή που έμεινε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας των γαλάζιων. Είχε… ψαχτεί για άλλη ομάδα και τον Ιανουάριο του 2016. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν υπό τις οδηγίες του Λιάσου Λουκά στην Καρμιώτισσα.

Μετακομίζοντας στους κίτρινους της Λεμεσού, ο Γουίλερ έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας.

Βασικά θα αποτελεί την εναλλακτική λύση, ενός έμπειρου Κύπριου παίχτη του Αντρέα Αβραάμ, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν κάτοικος Κολοσσίου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE