ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα του Πάμπου είχε συγκεκριμένους αποδέκτες

Το μήνυμα του Πάμπου είχε συγκεκριμένους αποδέκτες

> style="text-align: justify"> >

Πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο στην επίσημη πρώτη της Ομόνοιας. Ο κόσμος του τριφυλλιού διψά για διακρίσεις και επιτυχίες και το έδειξε για μία ακόμη φορά με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Το να παίρνεις 2500 φιλάθλους σε προπόνηση, Ιούλιο μήνα και να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα είναι κάτι σπάνιο αλλά συνάμα πολύ ωραίο. Οι φίλοι των πρασίνων διψούν για επιτυχίες και στο πρόσωπο του Πάμπου Χριστοδούλου βρήκαν ένα άνθρωπο που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα τους που έγιναν εφιάλτες τα τελευταία χρόνια.

Επειδή όμως και ο ίδιος ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει διακρίνει την τεράστια δίψα του κόσμου, η οποία πολλές φορές ξεπερνά τα όρια, θέλησε μέσω των δηλώσεων του στην επίσημη πρώτη να κατεβάσει λίγο τον ενθουσιασμό και να προσγειώσει κάπως τον κόσμο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top