Μυθικό τρολάρισμα στη Ρέιντζερς από τον Σέρινταν!

Μυθικό τρολάρισμα στη Ρέιντζερς από τον Σέρινταν!

Η Ρέιντζερς γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από την Πρόγκρες Λουξεμβούργου και αποκλείστηκε ως γνωστό από τη συνέχεια του Europa League και άρα, δεν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στον Β΄ προκριματικό!

Αυτή η εξέλιξη, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην άσο των ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος θυμίζουμε ότι φόρεσε και τη φανέλα της » μισητής» Σέλτικ!

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης της Σέλτικ και νυν της Γιαγκελόνια, έγραψε στο twitter, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς:

«Η Κύπρος είναι ωραίο μέρος για διακοπές όπου κι αν πας αυτή την εποχή.

Έφταιγε το αναθεματισμένο γρασίδι. Ήταν πολύ πράσινο».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE