Προσλήψεις ΣΥΟΠ: Αυξημένο ενδιαφέρον στις πρώτες μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας – Ισχυρό κίνητρο οι αναβαθμισμένες απολαβές
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις νέες θέσεις ΣΥΟΠ στην Εθνική Φρουρά.
Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» καταφέρουν να ξεπεράσουν την Ντουντελάζ του Λουξεμβούργου, θα βρουν στο διάβα τους την Ρουμάνικη Βιτορούλ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.
Η Βιτορούλ (Football Club Viitorul Constanţa) είναι Ρουμάνικη ομάδα, που η έδρα της είναι στο Ovidiu της επαρχίας Constanţa και αγωνίζεται στη Λίγκα Ι, πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.
Ο σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2009 από έναν πρώην Ρουμάνο διεθνή ποδοσφαιριστή τον Gheorghe Hagi.
Η μεγαλύτερη επιτυχία της επόμενου αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ, ήταν το 2017 όταν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και έγινε η πρώτη ομάδα από το νομό που κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό τίτλο.
Ο Ρουμάνικος σύλλογος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, και τρίτη φορά στην Ευρώπη, την περσινή περίοδο αποκλείστηκε από την Γκεντ του Βελγίου με συνολικό σκορ 5-0.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις