Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Μπορεί να ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και απέναντι σε έναν αδύναμο σχετικά αντίπαλο, όμως δεν χρειάζεται να είσαι διπλωματούχος προπονητής για να αντιληφθείς πως ο Απόλλωνας θα είναι ακόμα καλύτερος και πιο θεαματικός φέτος σε σχέση με πέρσι.
Με τις μεταγραφές που έγιναν, οι «κυανόλευκοι» ενισχύθηκαν σημαντικά, ειδικά από τη μέση και μπροστά όπου αναμένεται να… «βγάζουν φωτιές», ενώ και η οπισθοφυλακή ξεχειλίζει από ποιότητα και ταλέντο.
Το ματς με τη Ζάρια το «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αν δεν έριχναν στροφές και ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα έφταναν σε διπλάσιο σκορ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




