Ξέσπασε πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα - Εκκενώθηκε το κτήριο

Ξέσπασε πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα - Εκκενώθηκε το κτήριο

 Η ώρα 04.31 τα ξημερώματα της Παρασκευής 4/8, λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πυρκαγιά σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα.

Στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ΄΄Λοχία Αδάμου Αδάμου΄΄ με 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.57. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην προέκταση του κτιρίου-εστιατορίου στο ισόγειο, μεγέθους  (50 Χ 40 μέτρα), η οποία ήταν κατασκευασμένη με ελαφρά υλικά (μεταλλική κατασκευή με ξύλινη οροφή) καθώς επίσης και εξοπλισμό οποίος υπήρχε εντός. Έγινε εκκένωση προσωπικού του εστιατορίου το οποίο διέμενε στο συγκεκριμένο οίκημα πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς να κινδυνέψει κανείς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού από το νερό των οχημάτων και χρήση αριθμού αναπνευστικών συσκευών. Η πυροσβεστική Υπηρεσία απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς τόσο στο κυρίως μέρος του εστιατορίου (ισόγειο) όσο και στο υπόγειο και 1ον όροφο στον οποίο στεγάζονται διαμερίσματα.   Επίσης για το έργο της πυρόσβεσης έγινε άντληση και χρήση νερού από παρακείμενη πισίνα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Παρασκευή 4/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».