ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 22χρονος και 21χρονη εγκλωβίστηκαν σε βράχια στη «Γέφυρα των ερωτευμένων»- Με χρήση σχοινιών τους έβγαλαν στη στεριά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 22χρονος και 21χρονη εγκλωβίστηκαν σε βράχια στη «Γέφυρα των ερωτευμένων»- Με χρήση σχοινιών τους έβγαλαν στη στεριά

Σε συναγερμό τέθηκαν το απόγευμα ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πληροφορία ότι ζεύγος τουριστών εγκλωβίστηκε σε βράχια, στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Νάπας.

Η πληροφορία για τον εγκλωβισμό του ζεύγους, έφτασε στην Αστυνομία γύρω στις 5.10μ.μ. Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, μετέβησαν στην περιοχή, πλησίον της «Γέφυρας των ερωτευμένων», όπου εντόπισαν δύο νεαρούς τουρίστες, να βρίσκονται εγκλωβισμένοι, πάνω σε βράχο, σε ύψος δύο μέτρων πάνω από τη θάλασσα. Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, υπό το συντονισμό του οποίου κλήθηκαν άμεσα στη σκηνή άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Με τη χρήση σχοινιών, οι πυροσβέστες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να ανασύρουν τους δύο νεαρούς, στη στεριά. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 22χρονο και 21χρονη, που διαμένουν σε ξενοδοχείο στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με όσα οι ίδιοι ανέφεραν στην Αστυνομία, είχαν εισέλθει στη θάλασσα, ενόσω αυτή ήταν ήρεμη, ωστόσο στη συνέχεια έγινε κυματώδης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν. Οι δύο τουρίστες εξετάστηκαν από νοσηλευτικό προσωπικό ασθενοφόρου, που έφθασε στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν φέρουν οποιαδήποτε τραύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.