«Άλλη» Ομόνοια στο Β΄ ημίχρονο, με τον Ματ να… συνεχίζει το «βιολί» του!

«Άλλη» Ομόνοια στο Β΄ ημίχρονο, με τον Ματ να… συνεχίζει το «βιολί» του!

Με τον πρώτο της σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα, Ματ Ντάρμπισαϊρ να… «πυροβολεί» δις στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια νίκησε σε φιλικό αγώνα στο ΓΣΠ τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με 3-0, με το τρίτο γκολ να το σημειώνει ο αντικαταστάτης του Άγγλου επιθετικού, ο νεαρός Κατσαντώνης στο 90΄!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να έχει την κατοχή μπάλας, αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες (πέρα από κάποιες καλές προϋποθέσεις) στην αντίπαλη εστία, όμως στην επανάληψη ανέβασε στροφές και «καθάρισε» το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Άγγλος «σταρ» της Ομόνοιας στο 52΄ και 54΄.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE