ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο

Αυτή είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στον κόσμο

Η Zhou Qunfei που ίδρυσε την Lens Technology, την κατασκευάστρια της οθόνης αφής, είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα της λίστας για το2017, σύμφωνα με το Forbes.

Η εταιρεία της Zhou προμηθεύει την οθόνη αφής για την Apple και πολλές άλλες τεχνολογικές εταιρείες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr η περιουσία της ανέρχεται σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην ηλικία των 16 ετών, η Zhou, παράτησε το σχολείο για να εργαστεί σε εργοστάσιο στην πόλη Shenzhen, κάνοντας φακούς παρακολούθησης για περίπου 75p την ημέρα. Η ίδια είχε πει στους New York Times το 2015: Εργαζόμουν από τις 8 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι και μερικές φορές μέχρι τις 2 το βράδυ. Δεν ήταν ευχαριστημένη με τις συνθήκες και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει και στέλνοντας μια επιστολή στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου που είχε ως αποτέλεσμα να της προσφέρει μια προαγωγή. Όταν το εργοστάσιο έκλεισε, η Zhou δημιούργησε τη δική της εταιρεία από ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Η εταιρεία παρήγαγε ως επί το πλείστον υψηλής ποιότητας φακούς ρολογιών μέχρι την μεγάλη «ευκαιρία» της Zhou, όταν την προσέγγισαν για να κάνουν οθόνες κινητών τηλεφώνων. Αυτή ήταν η αρχή προς την τεράστια επιτυχία. Τώρα, η Zhou μπορεί να καυχέται ότι είναι μια από τους 56 αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους για το 2017.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top