ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τορναρίτης για το ψεύτικο tweet: «Η ανηθικότητα έχει και όρια» - «Με την επιστροφή μου θα παίρνουν τις απαντήσεις που Πρέπει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ν. Τορναρίτης για το ψεύτικο tweet: «Η ανηθικότητα έχει και όρια» - «Με την επιστροφή μου θα παίρνουν τις απαντήσεις που Πρέπει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Η ανηθικότητα έχει και όρια» αναφέρει σε δημοσίευση του στο Facebook την Τετάρτη (9/8), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Τορναρίτης, σχετικά με ψευδή δημοσίευση που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα ψεύτικο tweet το οποίο ήθελε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗ.ΣΥ να αναφέρει ότι « Οι Τουρκοκύπριοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι παρόν στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες. Λέμε όχι στον διχασμό» Ο κ. Τορναρίτης, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ψευδή ανάρτηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ παράλληλα αναφέρει «... αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού, χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους...». Σε άλλο σημείο της δημοσίευσης αναφέρει ότι δεν θα κάνει το χατίρι σε αυτούς που κατασκεύασαν το ψεύτικο tweet, αφού θα συνεχίσει κανονικά τις διακοπές του και με την επιστροφή του θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Η δημοσίευση του κ. Τορναρίτη αναφέρει: "Ενώ βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό με την οικογένεια μου κάποιοι δεν λένε να ηρεμήσουν ... Η ανηθικότητα έχει και όρια. Αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους για να πείσουν για τις ανέξοδες και ψεύτικες πολιτικές τους. Η κατασκευή ενός Tweet που δεν έγραψα ΠΟΤΕ δείχνει την αγωνία τους , δεν θα τους κάνω το χατίρι θα συνεχίσω τις διακοπές μου και με την επιστροφή θα πέρνουν τις απαντήσεις που Πρέπει. Εκεί που σταματά η Ελευθερία του λόγου μιλούν τα Τάνκς, Προσωπικά επιλέγω πάντα την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Καλές διακοπές σε όλους αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι." Δείτε το ψεύτικο tweet: Δείτε την αντιδραση του κ. Τορναρίτη στο Facebook:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top