Ο Κύπριος επώνυμος ταξιδεύει πάντα με στυλ! Άγνωστος ο προορισμός του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος επώνυμος ταξιδεύει πάντα με στυλ! Άγνωστος ο προορισμός του! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με πανάκριβες τσάντες χειρός, τις ασφαλέστερες ταξιδιωτικές και υπέροχα καπέλα ετοιμάζεται με την σύζυγό του για ακόμα ένα ταξίδι αναψυχής.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι βάζουν στοίχημα ότι ο προορισμός του Sarbel είναι η Ελλάδα, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση. Πάντως ο Κύπριος τραγουδιστής, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αφήσει τους followers του με την απορία και όλο και κάποια φωτογραφία θα ανεβάσει στα social media από το αυγουστιάτικό του ταξίδι. Ο Sarbel το καλοκαίρι πάντα έρχεται στην Ελλάδα και μένει αρκετές βδομάδες στην Σαντορίνη, όπου και παντρεύτηκε. Η οικογένεια της συζύγου του, Ελπίδας διατηρεί στην Σαντορίνη ξενοδοχειακή μονάδα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Οι πρώτες πληροφορίες

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία - Οι πρώτες πληροφορίες

Γύρω στις 04:25, 48χρονος κάτοικος Λεμεσού τηλεφώνησε στο ΤΑΕ Λεμεσού και ανέφερε πως μαχαίρωσε θανάσιμα τον 81χρονο πατέρα του.

BEST OF TOTHEMAONLINE