ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αφήνουν πίσω τους δυο ορφανά ο 36χρονος και η 25χρονη – Έκκληση Παναγίδη για πληροφορίες

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αφήνουν πίσω τους δυο ορφανά ο 36χρονος και η 25χρονη – Έκκληση Παναγίδη για πληροφορίες

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες για τους συγγενείς του ζεύγους από την Ρουμανία που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν από τις 14:00 (13/08) σε θανατηφόρο ατύχημα στην είσοδο της Λευκωσίας.

Του Φάνη Μακρίδη Ο 35χρονος και η 26χρονη καταλείπουν δυο ανήλικα παιδιά, τα οποία σίγουρα αυτή τη στιγμή θα χρειάζονται στήριξη για να διαχειριστούν την απώλειά τους... Ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών βρίσκονταν στην Κύπρο ως οικονομικοί μετανάστες. Είχαν έρθει στο νησί μας για ένα καλύτερο μέλλον, καθώς εργοδοτούνταν σε ιδιωτικές εταιρείες στην Κύπρο. Ήδη η Αστυνομία έχει ειδοποιήσει τα στενά συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων και γι΄ αυτό μεταδίδουμε και τις εν λόγω πληροφορίες. Η Τροχαία παρά τις εξετάσεις που έχει κάνει στη σκηνή συνεχίζει τις προσπάθειες με στόχο να πέσει άπλετο φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Ο Υπαστυνόμος και Βοηθός Υπεύθυνος στην Τροχαία Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, μέσω τοποθετήσεων του στο ThemaOnline έκανε έκκληση προκειμένου όποιος πολίτης είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες για το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. «Καλούμε όποιους πολίτες είναι σε θέση να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τη γραμμή του πολίτη στο 1460» μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας ανέφερε ότι «για την ώρα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προέκυψε το τροχαίο λόγω ταχύτητας». Όπως πρόσθεσε, «εξετάζονται διάφορες παράμετροι». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες – Νεκροί άνδρας και γυναίκα – Παιχνίδι της μοίρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό δυο ατόμων – Αναφορές για μοιραία σύγκρουση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βάλθηκε να σκοτωθεί οδηγός Porsche – Η αντίδραση του όταν του έκαναν σήμα αστυνομικοί – Τα ´παιξε το ραντάρ Όλοι οι Κύπριοι πρέπει να το δούμε – «Μετά το τροχαίο ζήτησε το μωρό του. Βρήκα στο δρόμο κάτι που έμοιαζε με κούκλα…» – VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top