ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Σκάφος Κύπριου ιδιώτη αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ – Στο χειρουργείο η 25χρονη – Στο Τμήμα ο οδηγός

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Σκάφος Κύπριου ιδιώτη αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ – Στο χειρουργείο η 25χρονη – Στο Τμήμα ο οδηγός

Το σκάφος Κύπριου ιδιώτη από την Αγία Νάπα, φέρεται να ήταν αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ ο οποίος και ρυμουλκείτο από ταχύπλοο θαλάσσιων παιγνιδιών, ανοικτά της παραλίας του Κόννου, προς την Αγία Νάπα, το μεσημέρι της Κυριακής (13/8).

Του Τάσου Χριστοδούλου Κάτω από συνθήκες που διερευνά ο Αστυνομικός σταθμός της Αγίας Νάπας καθώς επίσης και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, το σκάφος κτύπησε τον θαλάσσιο καναπέ στον οποίο επέβαιναν τρία κορίτσια ηλικίας 25, 18 και 23 ετών, εκ των οποίων οι δυο πρώτες είναι αδελφές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Προσπάθειες να σώσουν δάκτυλο ποδιού 25χρονης – Τραυματισμός στα γεννητικά όργανα Από την σύγκρουση που έγινε γύρω στις 14:40 μ.μ επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός 25χρονης από την Σκωτία με καταγωγή από την Κύπρο. Η 25χρονη κινδυνεύει με ακρωτηριασμό του δεύτερου δακτύλου στο αριστερό της πόδι. Μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (13/8), η τραυματίας βρισκόταν εντός του χειρουργείου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες για να το σώσουν. Η άτυχη 25χρονη υπέστη τραύματα στο σώμα συμπεριλαμβανομένου και των γεννητικών της οργάνων καθώς επίσης και μετατόπιση σπονδύλου. Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίζεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο μεσήλικας ιδιώτης οδηγός του σκάφους που είχε εμπλοκή στο θαλάσσιο ατύχημα, βρίσκεται στον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας για κατάθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top