ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Συνελήφθησαν οι δυο χειριστές των σκαφών – Ακρωτηριάστηκε μερικώς το δάκτυλο της 25χρονης - Νεότερα για την υγεία της

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Συνελήφθησαν οι δυο χειριστές των σκαφών – Ακρωτηριάστηκε μερικώς το δάκτυλο της 25χρονης - Νεότερα για την υγεία της

Στη σύλληψη των χειριστών των δυο σκαφών που ενεπλάκησαν στο θαλάσσιο ατύχημα ανοικτά της παραλίας του Κόννου προς την Αγία Νάπα, προχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/8) η Αστυνομία.

Του Τάσου Χριστοδούλου Πρόκειται για τον οδηγό ιδιωτικού σκάφους ηλικίας 48 ετών από την Αγία Νάπα και τον 43χρονο ιδιοκτήτη των θαλάσσιων παιγνιδιών της παραλίας. Ο 43χρονος ρυμουλκούσε με την βάρκα του θαλάσσιο καναπέ ο οποίος κτυπήθηκε από το σκάφος του 48χρονου ιδιώτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Σκάφος Κύπριου ιδιώτη αυτό που προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ – Στο χειρουργείο η 25χρονη – Στο Τμήμα ο οδηγός Οι δυο άντρες, κρατήθηκαν στο Τμήμα για κατάθεση και αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι. Η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 48χρονος ιδιώτης προσέκρουσε στον θαλάσσιο καναπέ τραυματίζοντας τρία κορίτσια ηλικίας 25, 18 και 23. Από το ατύχημα επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός της 25χρονης κοπέλας από την Σκωτία που έχει καταγωγή από την Κύπρο. Η 25χρονη ακρωτηριάστηκε μερικώς στο δεύτερο δάκτυλο του αριστερού της ποδιού. Αργά το απόγευμα της Κυριακής (13/8) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου, στο Παραλίμνι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΝΟΥ: Προσπάθειες να σώσουν δάκτυλο ποδιού 25χρονης – Τραυματισμός στα γεννητικά όργανα Επίσης ίδια φέρει τραύματα στο σώμα και τα γεννητικά όργανα. Τα άλλα δυο κορίτσια εκ των οποίων η 18χρονη είναι αδελφή της 25χρονης, υπέστησαν ελαφρύτερους τραυματισμούς. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η κατάσταση της υγείας της 25χρονης χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top