«Κυβερνητικοί» εργολάβοι (και) στα κατεχόμενα - Δεν εμπιστεύονται το ψευδοκράτος

«Κυβερνητικοί» εργολάβοι (και) στα κατεχόμενα - Δεν εμπιστεύονται το ψευδοκράτος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Κύπρος (Kibris) η συντριπτική πλειοψηφία των Τουρκοκύπριων εργολάβων δεν εμπιστεύονται το κατοχικό καθεστώς με συνέπεια μόνο 15 από τις 555 κατασκευαστικές εταιρείες που υπάρχουν στα κατεχόμενα συνάπτουν συμφωνίες για «κυβερνητικά» έργα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο άρθρο της επικαλούμενη δηλώσεις του προέδρου της «Ένωσης Τουρκοκύπριων Εργολάβων» κ. Γκουρτσάφ οι δομές που υπάρχουν στα κατεχόμενα, όπως η γραφειοκρατία, καθώς και η καθυστέρηση στις πληρωμές οδηγεί πολλούς εργολάβους να μην καταθέτουν προσφορές. Διαβάστε περισσότερα στο Bussinessnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE