LIFESTYLE

Η νύφη έδωσε στον πρωταγωνιστή της κυπριακής tv τα παπούτσια στο χέρι! Ύστερα από τον καυγά τους τον έδιωξε από την Πάτμο!

Η νύφη έδωσε στον πρωταγωνιστή της κυπριακής tv τα παπούτσια στο χέρι! Ύστερα από τον καυγά τους τον έδιωξε από την Πάτμο!

Και δεν υπάρχει σχήμα λόγου στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο γάμος τους που είχε προγραμματίσει για τις 23 Σεπτεμβρίου ακυρώθηκε...

Η νύφη άφησε στα κρύα του λουτρού τον πρωταγωνιστή της πετυχημένης κωμικής σειράς που παρακολουθούμε στον Alpha Κύπρου "Το Σόι σου", με τον χωρισμό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου να φαίνεται ότι είναι οριστικός και αμετάκλητος. Η εφημερίδα Espresso κάνει λόγο για not happy end στο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο love story. Δυο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Πάτμο με την παρέα τους και έκαναν κοινές αναρτήσεις στα social media, έριξαν πολύ άγριο καυγά, που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό. Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της. Μάλιστα, όπως τους ανέφερε, ο λόγος του χωρισμού τους ήταν αρκετά σοβαρός και τέτοιος που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο πλευρό του Μπουρδούμη, πόσο μάλλον να παραμείνει σε mood γάμου!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top