ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Μεγάλη πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο χώρο

ΑΘΗΝΑ: Μεγάλη πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο χώρο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) στην Αθήνα, σε εξωτερικό χώρο μεταφορικής εταιρίας. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο χώρο.

Ορατή σε όλη την Αθήνα είναι η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι στην οδό Αγίας Άννης 47, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η φωτιά μαίνεται σε εξωτερικό χώρο μεταφορικής εταιρείας και καίει ελαστικά και παλέτες. Στην περιοχή έχουν ήδη σπεύσει 33 πυροσβέστες με 11 πυροσβεστικά οχήματα ενώ δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή. Η περιοχή είναι κατοικημένη με πολλές βιοτεχνίες και αποθήκες που περιέχουν εγκαταστάσεις με εύφλεκτα υλικά. Την περιοχή έχουν «σκεπάσει» πυκνοί καπνοί. Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, που προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην επεκταθεί η φωτιά. Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, προκειμένου να φτάσουν γρήγορα τα οχήματα της πυροσβεστικής. Από Πρώτο Θέμα *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top